mag. Majda Kuzma

V pomoč pri prvih korakih ter za prijetno vzdušje in organizacijo je mag. Majda Kuzma, raziskovalka celostnega gibanja, komuniciranja in pisanosti življenja.

Življenje je vedno raziskovala prek lepote gibanja in pogovora, da bi ustvarjala pisanost življenja. V mladosti se je to dogajalo prek športa. Pozneje je raziskovanje povezala z redno prakso taj čija »ravnovesje energij v gibanju«, a velika strast je prišla na plano, ko je začela plesati latinskoameriške plese po metodi Tej Dance – »sprostitev v gibanju«. Toda bistveni preboj se je zgodil pred nekaj leti s spoznavanjem argentinskega tanga, »objema, povezanosti in improvizacije«, na delavnicah (v Ljubljani, Trstu, Londonu, Poreču, Mariboru), praktikah, milongah in rednih tečajih, ki mu ostaja predana in ga želi širiti med ljudi, tudi s pomočjo šole. Prav njena profesionalna marketinška pot, na kateri si je nabrala veliko znanja in izkušenj, jih to omogoča.

Kot magistra komunikologije je povezala enega od bistvenih elementov tanga, medsebojno komuniciranje plesalcev, z elementi komuniciranja sporočilo–odgovor. In prav to področje aktivnega poslušanja v plesu ji predstavlja nadaljnji izziv. Je certificirana vaditeljica inovativne coaching metode NeuroTango, ki jo uporablja za razvoj mehkih veščin. To ji bogati pisanost življenja skupaj z lepoto fotografij in potovanj, radoživostjo glasbe, raznovrstnostjo branja ter gibanjem v prijetni družbi.


Za Majdo je tango sproščujoča zabava, a v drugi razsežnosti omogoča neskončno komuniciranje, ki ustvarja povezovalno in predano gibanje – tako zunanje kot notranje. In prav tam v objemu se zgodi tisto tretje, kar presega oba plesalca. Vse se giblje in smeji!


Plus-Tango sestavlja ekipa posameznikov, ki od življenja zahteva več. Zato raziskujemo, odkrivamo in ustvarjamo nove poti.

Contact us

Nardi-Ma, Zavod za celostno gibanje

1000 Ljubljana Slovenija

info@plus-tango.com

+ 386 (0) 40 88 60 23

Najraje odgovarjamo po 16. uri

©  2019 Plus tango  / LodingWT / Credits