Splošni pogoji

          1. Splošne informacije
Dobrodošli na spletni strani www.plus-tango.com. Ta spletna stran je postavljena z namenom predstavitve in obveščanja širše javnosti o plesni šoli, njenih storitvah in njenih dejavnostih. Lastnik spletne strani je Nardi-Ma, Zavod za celostno gibanje, v nadaljevanju plusTango Nardi-Ma. Skrbno poskušamo zagotoviti točnost in ažurnost vsebin in podatkov. Pridržujemo si pravico spreminjanja vsebin te spletne strani ali prenehanja, kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala posredno ali neposredno, zaradi uporabe, nepravilnega ali nedostopnega delovanja navedene spletne strani.
Kot uporabnika spletne strani, vas prosimo, da upoštevate naštete pogoje in z njihovim ogledom potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.
Vsebine, besedila, slike in video posnetki, ki so prikazani na tej spletni strani so le informativne narave in jih je izbral ter uredil lastnik spletne strani.
Spletna stran lahko vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi mesti, vendar plusTango Nardi-Ma ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

        2. Prijava na tečaj, vpis, cenik, popusti in plačila
Prijavo naredite preko www.plus-tango.com. Predhodno plačilo ni potrebno. Potrditev rezervacije vam pošljemo v odgovoru po mailu. Rezervacija velja do datuma, navedenega na rezervaciji, po ceniku, ki je veljaven na dan vpisa.
Priporočamo prijavo na tečaj v obsegu 10 obiskov v paketu, 1 x na teden.
Ob vpisu potrdite, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji navedenimi v tem tekstu. Prav tako z vplačilom navedenega zneska po ceniku, najkasneje ob začetku prvega obiska tečaja, potrdite svojo udeležbo. Plačilo velja za izbrano število obiskov, ki jih obsega izbrani tečaj.
Cenik storitev in popusti so objavljen na spletni strani www.plus-tango.com. Plačilni pogoji so navedeni v splošnih pogojih. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika in plačilnih pogojev, ki nastopijo v veljavo za nove tečaje ali s prvim dnem naslednjega meseca. Ceniki za ostale dogodke, delavnice in druge storitve so objavljeni pri razpisih na spletni strani.
Plačilo lahko poravnate na začetku tečaja osebno z gotovino ali z nakazilom na transakcijski račun Zavoda Nardi-Ma, ki je naveden na računu oz. na predračunu.
V primeru, da na posamezni tečaj ni vpisano zadostno število tečajnikov, si pridržujemo pravico odpovedi tečaja oz. prilagoditve programa manjšemu številu udeležencev. V primeru odpovedi tečaja zaradi premajhnega števila tečajnikov, že vpisanim, vrnemo vplačani denar v celoti.
V kolikor bi potekali postopki prijave ali plačila za delavnice, tečaje in ostale dejavnosti, drugače kot je navedeno v splošnih pogojih na tej spletni strani, bomo udeležence o tem obvestili ob najavi posamezne dejavnosti kot del splošnih informaciji in pa v pogovoru z bodočimi udeleženci preko elektronske pošte.

           3. Prostor, ure, urnik, obisk in trajanje tečajev
Tečaji potekajo v plesnih prostorih Artutripa, ob urah in trajanju navedenih pri razpisu tečajev na spletni strani.
Zavezujemo se, da bomo tečaje izvedli, ob zadostnem številu udeležencev, v času in na lokaciji po objavljenem urniku. V primeru odsotnosti učitelja poskrbimo za enakovredno zamenjavo. V primeru, da zaradi višje sile ure odpade, vas o odpadli uri pravočasno obvestimo in jo nadomestimo s pravočasnim dogovorom. V primeru odsotnosti tečajnika upoštevamo obvezo tečajnika v višini 50% za uro po ceniku oz. po dogovoru.
Drugi, priložnostni tečaji in dogodki potekajo ter trajajo po dogovoru oz. kot je zapisano v razpisih tečajev. Individualne ure potekajo po dogovoru, odvisno od trajanja in lokacije.
Na tečaj, dogodek, delavnice pridite vsaj nekaj minut pred pričetkom v primerni opremi in v plesni prostor vstopajte z ustrezno obutvijo. Z delom pričenjamo točno, z zamujanjem motite sebe, druge in potek dela. V tečaje vpisujemo samo do polne zasedenosti tečaja. V prostoru je prepovedano: kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen po dogovoru) in imeti neprimeren odnos do vse imovine v prostorih. V primeru neupoštevanja tega pravila morajo udeleženci ob opozorilu učitelja prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

         4. Nezgodno zavarovanje
Nezgodno zavarovanje ni vključeno v ceno storitev. Z vpisom na tečaje udeleženec-ka potrjuje, da je s tem seznanjen-a oz. potrjuje, da se tečajev, dogodkov in ostali dejavnosti šole udeležuje na lastno odgovornost. Udeleženec-ka sam-a nosi odgovornost za nezgodo oziroma poškodbo sebe ali drugih udeležencev, odgovornost nosi za izgubo ali krajo predmetov. V naštetih primerih sam-a nosi odgovornost za nastale stroške.

         5. Splošno varstvo zasebnosti
Na spletni strani zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih udeležencih, ki so pisali za več informacij, se prijavili na tečaje, delavnice ali dogodke. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in posredovanih informacij prevzamejo uporabniki. Če se osebni podatki spremenijo lahko uporabnik–ca te popravi in sicer tako, da svoje nove podatke pošlje na naslov info@plus-tango.com.
Vse pridobljene podatke, ki jih uporabniki posredujejo preko spletne strani ali na kateri koli drugi način obravnavamo zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco ter v namen za katerega so bili posredovani. Pridobljeni podatki ne bodo predani ali na kateri koli način posredovani tretjim osebam. Osebni podatki so varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in vsemi nadaljnjimi spremembami, kar vključuje tudi splošno uvedbo o varstvu podatkov (GDPR).
S prijavo preko obrazca uporabnik dovoljuje, da Nardi-Ma osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic zaradi priprave in izvedbe dejavnosti ter za namene trženja dejavnosti.
S prijavo na obrazec, ki je na spletni strani, se z navedbo lastnega elektronskega naslova obiskovalec avtomatsko naroči na prejemanje elektronskih novic. V primeru, da posameznik ne želi več prejemati elektronske pošte, se lahko odjavi z odgovorom na prispelo elektronsko pošto s pripisom »odjava«.
V času tečajev, delavnic, dogodkov in ostalih aktivnostih, ki potekajo v sklopu šole plusTango Nardi-Ma bomo občasno fotografirali in snemali video ter avdio materiale. Omenjeni materiali bomo uporabljali le v promocijske namene šole. S prijavo na katerikoli tečaj ali dejavnosti šole plusTango Nardi-Ma, posameznik-ca dovoljuje uporabo in objavo le tega. Prav tako pa je obiskovalec-ka ob vsakem fotografiranju, snemanju predhodno obveščen-a, tako je dana možnost, da se predčasno odmakne v kolikor ne želi biti na omenjenih materialih.

          6. Piškotki
Spletna stran www.plus-tango.com uporablja spletne piškotke. Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke uporabljamo za različne namene, da štejemo, koliko obiskov ima spletna stran, da vam pomagamo, da se prijavite za naše storitve in da varujemo vaše podatke.
Večina brskalnikov ponuja možnost upravljanja piškotkov, kot vam ustreza, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. V kolikor ne želite, da bi shranili piškote pri vašem ogledu spletne strani www.plus-tango.com imate največkrat možnosti v meniju brskalnika pod Orodja na voljo možnost, počisti podatke brskanja, s katero lahko izbrišete piškotke.
Piškotek – Google Analytics: je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga uporabljamo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Nastavi tudi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Uporablja več piškotkov z imeni, kot sta »__utma« in »__utmz«, za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletni strani brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev.

            7. Način in namen obdelave osebnih podatkov
Z uporabo spletne strani www.plus-tango.com se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi splošnimi pogoji, objavljenimi na tej spletni strani. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.
Upravljalec podatkov Nardi-Ma, Zavod za celostno gibanje lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih pa v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.
Način in namen obdelave osebnih podatkov je natačno navedena v Politiki o varovanju zasebnosti, ki se tudi nahaja na tej spletni strani.
            8. Povezava z družbenimi omrežji
S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja, ki se nahaja na spletni strani www.plus-tango.com, lahko uporabnik enostavno dostopa do profilov plusTango Nardi-Ma na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na aktivnosti šole plusTango Nardi-Ma.

Datum objave splošnih pogojev: 23.8.2019

Šola plusTango Nardi-Ma.

Plus-Tango sestavlja ekipa posameznikov, ki od življenja zahteva več. Zato raziskujemo, odkrivamo in ustvarjamo nove poti.

Contact us

Nardi-Ma, Zavod za celostno gibanje

1000 Ljubljana Slovenija

info@plus-tango.com

+ 386 (0) 40 88 60 23

Najraje odgovarjamo po 16. uri

©  2019 Plus tango  / LodingWT / Credits